Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Vanguard

Activision lisää toimiaan Call of Dutyssa huijanneita kohtaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PC-pelien vitsaukseksi on luettava verkkopeleissä esiintyvät huijarit. Tämä onkin yksi iso syy, miksi konsolipelaajilla on tapana kytkeä ristiinpelaamisen ominaisuus pois päältä. Call of Duty on erittäin suosittu, ja sehän tarkoittaa myös lukuisaa joukkoa huijareita. Activision tietenkin toimii aktiivisesti näitä ikävyyksien aiheuttajia vastaan. Kuluvan vuoden lopulla mukaan lisätään uusi Ricochet-työkalu.

Nyt on kerrottu, että kiinni jääneille huijareille on luvassa "mukavia" seurauksia. On muun muassa mahdollista menettää kaikki käyttäjätilinsä, mikäli pyrkii piilottamaan tai valehtelemaan henkilöllisyytensä. Lisäksi voi saada banaania kaikista Call of Duty -peleistä, jos huijaa yhdessä.

"Extreme or repeated violations of the security policy - such as in-game cheating - may result in a permanent suspension of all accounts. Additionally, any attempt to hide, disguise, or obfuscate your identity or the identity of your hardware devices may also result in a permanent suspension.

Permanent suspensions for security infractions may now apply franchise wide, including Call of Duty: Vanguard as well as any past, present, and future titles in the Call of Duty franchise."

Näillä mennään sitten.

Call of Duty: Vanguard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuotuinen perusvarma pyssyttely lataa hyvän läpileikkauksen toisen maailmansodan monipuolisiin taistelutapoihin.



Ladataan seuraavaa sisältöä