Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Maksimoi pelaamisen kaista WiFi6:lla kera ROG Strix GS-AX5400:n

Suurennuslasin alla ultranopea moderni WiFi6-reititin. Pelaamiseen tarkoitettu, mutta silti edullinen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Maksimoi pelaamisen kaista WiFi6:lla kera ROG Strix GS-AX5400:n

Videolla suurennuslasin alle pääsee ROG Strix GS-AX5400, joka tukee uutta WiFi6-standardia. Sellainen puolestaan vaaditaan suurien modernien pelien kylkeen, jotka vievät uuden konsolin pelitilaa niin uusilla konsoleilla kuin PC:lläkin. Jopa mobiilipelaajat on otettu huomioon, kun Asus on lisännyt mukaan erityisen asetuksen mobiilipelaamiseen.

GS-AX5400 sisältää joukon videopelaamiseen tarkoitettuja asetuksia, joista kaksi mielenkiintoisinta ovat tuki Asus AiMeshille, joka mahdollistaa yhdistämisen minkä tahansa muun Asusin tuotteen ja toiminnon kanssa WiFi-laajentajana, reitittimenä tai viitepisteenä, mitä sitten tarvitaankaan. Tarkoituksena on tietenkin varmistaa parempi WiFi-peitto kotona. Ja mikä parasta, se ei vaadi identtisiä tuotteita.

HQ

Ja sitten on VPN Fusion, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen yhteyden - on siis mahdollista käyttää niin VPN:ää kuin tavallista internetyhteyttä samaan aikaan, mikä onkin mahtava ominaisuus.

WiFi6 on heille, joilla on uusia pelikonsoleita, PC-laitteita ja älypuhelimia, ja joilla on tarve nopealle, alhaisen latenssin yhteyksille suoratoistamiseen, suurikokoisten pelien lataamiseen ja ultra-alhaisen verkkoviiveen nettipelaamiseen. Ja kaikkeen tähän samaan aikaan. GS-AX5400 sisältää myös erityisen LAN-paikan, joka automaattisesti nostaa tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi tämän paikan kaiken muun ohi.

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.



Ladataan seuraavaa sisältöä