Suomi
Gamereactor
uutiset
Mortal Online 2

Mortal Online 2, tässä se uusin traileri varsinaisesta pelattavuudesta

MMORPG on viihtynyt Early Access -tilassa, ja tammikuuksi on suunnitteilla se varsinainen julkaisu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ruotsalainen Star Vault julkaisi taannoin uuden trailerin MMORPG-pelistään Mortal Online 2, ja pätkässä nähdään ihan sitä oikeaa pelattavuutta. Videolla nähdään hahmon luomista, taistelua, kodin rakentamista ja suuren mittakaavan taistoa. Lopullinen julkaisu tapahtuu tammikuussa 2022.

Kyseessä on tietenkin Mortal Onlinen jatko-osa Mortal Online 2, joka rakentaa edeltäjänsä perustalle tarjoamalla jälleen kerran fantasiahiekkalaatikon, jossa pelaajien on pidettävä varansa. Tämä siksi, että voimassa on PvP-meno. Star Vault on varmistanut, että pelissä on reaaliaikainen taistelujärjestelmä, ja niin ikään 12 erilaista taikakoulukuntaa opittavaksi ja hyödynnettäväksi.

MMORPG-perinteen mukaisesti Mortal Online 2 tarjoaa myös vaihtoehtoisia tapoja vuorovaikuttaa pelimaailman kanssa. Pelaajat voivat kesyttää eläimiä lemmikeiksi, liittyä erilaisiin kiltoihin, perehtyä erilaisiin käsityöammatteihin (ja lisää on tulossa myöhemmin) ja noin yleensä kirjoittaa itse sitä pelin historiaa: Mortal Online 2 -palvelimia ei nollata.

Lopullinen julkaisu tapahtuu 25. tammikuuta 2022, ja tällä hetkellä peli on Steamissa Early Access -tilassa. Toisin sanoen pelaamaan pääsee jo nyt. Katso alta se uusin traileri.

HQ
Mortal Online 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä