Suomi
Gamereactor
uutiset
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 on nyt kauniimpi Playstation 5:llä ja Xbox Series X:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CD Projekt Red piti eilen alkuillasta suoratoistolähetyksen Cyberpunk 2077 -pelin kuulumisista, ja kerrottavaa sitten myös riitti.

Videoina saatiin puolen tunnin ajan sitä oikeaa pelattavuutta niin Playstation 5:llä kuin Xbox Series X:llä. Lisäksi Cyberpunk 2077 on nyt päivittynyt versioon 1.5. Toisin sanoen tarjolla on nyt dynaaminen 4K-kuva joko 60 fps tai 30 fps kera säteenseurannan. Tietenkin myös latausajat lyhenevät ja grafiikka on muutenkin kauniimpaa.

Päivitys on ilmainen molemmille alustoille. Xbox Series X:llä (ja S:llä) voi jatkaa silkkana sellaisenaan juuri siitä, mihin jäi. Playstation 5:llä on mahdollista siirtää tallennustiedosto pelin jatkamiseksi. Harmillisesti pokaalilista ei siirry mukana.

Päivitys niin ikään tekee pelistä paremman kaikilla alustoilla. Perk-järjestelmä on uusittu, pahikset ja ihmisjoukot käyttäytyvät aiempaa älykkäämmin, ajaminen tuntuu paremmalta, saatavia palkkioita on kasvatettu, poliisilta voi paeta vain piiloutumalla, päähenkilön ulkonäköä pystyy nyt muokkaamaan pelin aikana ja niin edelleen. Lue lisää parannuksista täällä.

Jaossa on myös pelattava demo niin Playstation 5:lle kuin Xbox Series X:lle (ja S:lle), jossa voi pelailla kaikkiaan viisi tuntia. Omaa tilannetta voi myös jatkaa kokonaisessa versiossa, jos sellaisen päättää ostaa.

Pisteenä iin päällä peliin on lisätty uusia esineitä, kuten uusi auto, uusia takkeja, muutama uusi ase ja niin edelleen.

Nyt voisi olla aika kokeilla Cyberpunkia, jos se tähän asti on jäänyt tekemättä. Joko nyt on aika Cyberpunkin olla siinä kunnossa, missä sen olisi jo pitänyt olla joulukuussa 2020?

HQ
HQ
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä