Suomi
Gamereactor
uutiset
Chorus

Chorus tukee nyt ray-tracing-toimintoa PC:llä, Playstation 5:llä ja Xbox Seriesillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fishlabs ilmoitti, että se on julkaissut uuden päivityksen sci-fi-peli Chorukseen. Päivitys lisää ray-tracing-tuen ja pyrkii parantamaan pelin visuaalista ilmettä valoefektien kautta. Ray-tracing tulee saataville PC-, Playstation 5- ja Xbox Series -alustojen versioihin. Uuden sukupolven konsoleilla tämä tarkoittaa pelin rullaavan 30 freimin kuvataajuudella, mutta dynaaminen 4K-resoluutio säilyy.

Chorus-pelin Playstation 5 -version ohjaimeen on sisällytetty uusia liipaisintoimintoja ja efektejä eri asetyypeille, parantaakseen pelaajien immersiota.

Päivityksen mukana saapui myös muita isoja uudistuksia, kuten lentämiseen tarkoitetun ohjainsauvan tuki (esim. HOTAS). Näin esimerkiksi PC-pelaajat voivat nyt käyttää kyseistä ohjaintyyppiä avaruusalusta lentääkseen.

Päivitys sisältää myös monia pieniä parannuksia, kuten pienemmän törmäysvahingon, helpompia ensimmäisiä pomokohtaamisia ja suojien keston lisäämisen nelinkertaiseksi törmäyksiä varten.

Chorus

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ChorusScore

Chorus

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Epäharmonisen vapaan avaruuden suojelua tehtävä kerrallaan

0
GR Livessä lauantain kunniaksi Chorus

GR Livessä lauantain kunniaksi Chorus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

On lauantai (joka siis lausutaan "lavvantae"), ja se tarkoittaa muutaman tunnin menoa ja meininkiä GR Livessä. Tänään on luvassa avaruuspyssyttely Chorus. Liity mukaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä