Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Poppy Playtime

Vanhempia varoitetaan vilkkaasti leviävistä videoista, joissa on Poppy Playtimen Huggy Wuggy

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Poppy Playtimen pelottava tappajanalle Huggy Wuggy on päässyt otsikoihin, sillä hän esiintyy nyt useilla lentoon lähteneillä videoilla, joilla niin pelotellaan kuin vaikutetaankin lapsiin. Huggy Wuggy juoksentelee videoissa muita metsästäen kehottaen myös "vetämään viimeisen henkäyksen". Youtubessa ja TikTokissa videot pystyvät ilmeisesti ohittamaan vanhempien säätötyökalut, joten ne ovat kaikenikäisten katsottavissa.

Huggy Wuggyn luoja ja Poppy Playtimen kehittäjä MOB Games ei ole tehnyt asiasta lausuntoa, mutta Youtuben edustaja otti asiaan kantaa Sky Newsilla.

"These videos are not available on YouTube Kids. Additionally, on YouTube Kids, all of our parental controls are free for parents to customise the experience for their children, enabling them to control what they can or cannot see. This includes the ability to handpick the content, choose content levels by age, to block content, and more."

Poppy Playtime

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Näin alkaa Poppy Playtime Chapter 2

Näin alkaa Poppy Playtime Chapter 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Poppy Playtime Chapter 2: Fly in a Web on tuloillaan. MOB Gamesin kauhupeli valmistautuu toiseen osaansa, joka on tummasävyisempi sisältäen enemmän henkilöhahmoja,...Ladataan seuraavaa sisältöä