Suomi
Gamereactor
uutiset
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 saa kyllä laajennuksensa, sitten joskus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaksi kuukautta sitten Cyberpunk 2077 sai viimeinkin uuden konsolipolven päivityksensä masiinoille Playstation 5 ja Xbox Series X (ja S). Peli julkaistiin jo joulukuussa 2020, ja sen jälkeen teosta on koetettu saada siihen kuntoon, missä sen olisi pitänyt jo olla heti julkaisussaan. Laajennuksiakin on luvattu, mutta ei ainakaan toistaiseksi saatu. Tulossa kuitenkin ovat sitten joskus.

Suoratoistolähetyksessä ohjaaja Pawel Sasko kertoi, että paljon on vielä tehtävää, mutta lisäsisältö on edelleen ohjelmassa.

"I cannot tell you anything about our future plans. But I can assure you that we are working on expansions - we're working on stuff for you guys. We're still improving the game, because we are all aware that there is work to be done. We're very happy you guys liked 1.5, and that gives us more... incentive to work for you guys because you show your appreciation for it.

That's as much as I can tell you. We are working on stuff for you. Like I'm literally daily reviewing quests, talking to people about stuff, so it is happening."

Joko olet uskaltanut pelata Cyberpunkia, vai vieläkö jaksat odottaa aikaa parempaa? Kommentoi alla.

Cyberpunk 2077
HQ

Kiitokset, The Gamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä