Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Grid Legends

Grid Legends' -pelin demolition derby -lisäsisältö on julkaistu

Lisäosa sisältää uuden tarinan, joukon uusia ajoneuvoja sekä uuden pelitilan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on julkaissut upouuden DLC:n Grid Legends -kilpapelilleen. Tämä tunnetaan Classic Car-Nage DLC:nä ja se lisää uuden tarinapohjaisen moninpelitilan sekä viisi uutta ajoneuvoa, joita voidaan käyttää uudessa pelitilassa. Siinä on tavoitteena sekä ajaa kilpaa että tuhota kilpakumppaneita.

Lisäsisältöpaketissa tullaan näkemään Ncuti Gatwan -nimisen hahmon paluu. Se esiintyi ensimmäisen kerran Driven to Glory -tarinatilassa. Uusi tarinapelimuoto sisältää kahdeksan tapahtumaa kahdessa paikassa: Yokohama Docksissa ja Havannassa. Mukana on myös kolme uutta sponsoroitua uratapahtumaa.

Osana lisäsisältöpäivitystä Codemasters on lisännyt myös Team Fordzilla - P1 -kilpa-auton, joka on täysin ilmainen kaikille pelaajille.

Katso Classic Car-Nage DLC:n traileri alta.

HQ
Grid Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään Grid Legends

GR Livessä tänään Grid Legends

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään on julkaistu rallipelien asiantuntijan eli Codemastersin ensimmäinen teos EA:n tallissa. Grid Legends on toki tänään työn alla myös GR Livessä parin tunnin ajan....Ladataan seuraavaa sisältöä