Suomi
Gamereactor
uutiset
Return to Monkey Island

Return to Monkey Island tulee olemaan ajastettu yksinoikeuspeli Switchille

Julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu, mutta ensimmäinen pelikuvaa tarjoava video Guybrush Threepwoodin seikkailuista on saatavilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ron Gilbertin taiteellisesta lähestymistavasta sekä hänen paluustaan Monkey Islandille on puhuttu paljon. Se, mitä hän itse kutsui nimellä "Videopelien Manhattan-projekti", esiteltiin Nintendo Direct Mini -lähetyksen aikana. Video on nähtävissä alapuolella. Julkaistu video on taatusti hälventänyt kaikki epäilyksenalaiset aihiot, jotka koskevat tulevaa Monkey Islandia.

HQ

Saimme nähdä useita sarjaan palaavia ihastuttavia hahmoja, mukaan lukien kokki, Murray the Skull, kolme merirosvokapteenia, aina vaikuttava LeChuck ja tietysti itse Guybrush Threepwood, joka on pääosassa.

Nintendo Switch ilmoittaa myös, että se on ensimmäinen konsoli, jonka kirjastoon Return to Monkey Island lisätään. Kyseessä on Switchin väliaikainen konsoliyksinoikeuspeli, joka julkaistaan ​​tänä vuonna. Tarkempaa tietoa ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. PC-versio julkaistaan ​​samaan aikaan, kun taas Xbox- ja PlayStation-versiot saapuvat myöhemmin vuonna 2023.

Return to Monkey Island

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä